2014. február 1., szombat

Not a teenage boyband anymore

20

1994. február 1-jén megszületett egy angyal. Egy fiú, aki lányok millióinak az életét mentette meg és változtatta meg gyökeresen. Egy ember, akinek ugyanúgy vannak érzései, mint másoknak, ám ezt sokan nem veszik észre. Egy srác, aki csinál butaságokat, de akkor is ő a világ egyik legszerethetőbb személye.
20 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot Anne Cox és Des Styles közös gyermeke, Harry Edward Styles. Akkor valószínűleg még ők sem tudták, hogy a fiuk egyszer majd világsztár lesz, akinek minden lépését követni fogják az emberek.
Harry már egészen kicsi korától kezdve szeretett szerepelni és énekelni. Ezért döntött úgy 2010-ben, –16 évesen- hogy jelentkezik az X-Factorba. Habár egyéni indulóként nem jutott tovább, 4 másik fiúval esélyt kapott arra, hogy együttesként alkossanak valami rendkívülit. Az 5 fiatal élt a lehetőséggel, amelynek eredményeképpen ma a One Direction a világ legismertebb fiúbandája.

Habár Harry a legfiatalabb a tagok közül, mégis ő van leginkább reflektorfényben és őt kritizálják a legtöbben. Ám a rajongók mindig kiállnak mellette. De hogy miért is szeretjük őt annyira?
  • A jótékonysági tevékenysége miatt: A Comic Relief keretén belül Ghánában segítettek a fiúk, míg Harry és Liam a Trekstock kezdeményezésében is részt vett. Emellett Hazza több személyes tárgyát is árverésre bocsátotta már, hogy ezzel segítsen a rászorulókon.
  • A jellegzetes hangja miatt
  • Az ellenállhatatlan gödröcskés, kisfiús mosolya miatt
  • A borzalmas viccei miatt
  • A göndör haja miatt, amiből azért ideje lenne már vágatni
  • A stílusa miatt: összesen 2 farmernadrágja van és még így is divatikon díjat nyert
  • De legfőbbképpen azért, mert sosem fáradt ahhoz, hogy megálljon egy képre a rajongókkal, hogy azt mondja nekünk, hogy szeret minket. 

A kisfiúból férfi lett


A mai nappal Hazza is kilép a tinédzser korból,s ezzel együtt a banda többé már nem 5 fiúból, hanem 5 férfiból áll. Természetesen ezt nem kell komolyan venni, hiszen mind tudjuk, hogy a srácok nem fognak változni és ugyanazok a bolondos kölykök maradnak, akiket annak idején megismertünk.



Furcsa belegondolni abba, hogy felnőttek a fiúk, de egyszerre büszkeséggel is tölt el mindez, mert hihetetlen az, amit az elmúlt 3 évben elértek. Nagyon remélem, hogy Harry ma egy felejthetetlen napot tölt el a családjával és a barátaival, mert megérdemli a szeretetet! :)





Egyébként láttátok már a srácok új klipjét? Szerintem ez is nagyon jó lett és nagyon tetszik az, hogy nem gyönyörű lányokat szerepeltetnek, hanem idősebbeket vontak be a videó készítésébe. Ha már Harry szülinapja van ma, akkor arra kérlek titeket, hogy nézzétek meg minél többször a Midnight Memories-t, mert nagyszerű ajándék lenne, ha megdöntenénk a VEVO nézettségi rekordot! :) 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése