2014. február 23., vasárnap

Félévesek lettünk!!

Pontosan fél évvel ezelőtt, 2013 augusztus 23-án egy lány tűkön ülve várta a barátnőjét Skype-on, hogy végre megszülethessen az a blog, amire már hosszú hónapok óta vágyott. Izgatott volt és félt. Rettegett, hogy mit fognak szólni a történetéhez az emberek, hogy hogyan tudja majd kitárni a lelkét ismeretlenek előtt. Hajnalig ébren volt és az oldalt csinosítgatta, de valami még nem volt tökéletes, valami még mindig hiányzott: kellett egy fejléc. A lány hosszasan nyavalygott a barátnőjének, hogy "anélkül márpedig vétek lenne elkezdeni" és csodák csodája: a lány születésnapján hivatalosan is felkerült az első fejezet.
Azóta hat hónap telt el. A lány megváltozott, sokkal összeszedettebb és bátrabb lett, a rengeteg bíztatásnak köszönhetően pedig az önbizalma is fokozatosan épült. Minden megjegyzésnek, feliratkozónak és kattintásnak úgy örült, mint a legelsőnek és fogalma sem volt arról, hogyan tudná meghálálni azt a rengeteg szeretetet, amit eddig kapott. 
És most 39 fejezettel, 29 feliratkozóval, 60 bejegyzéssel, 10 díjjal és 20288 kattintással később itt ül a gép előtt és pityereg, mert ez rengeteget jelent neki. Ezerszer is elmondhatná, hogy KÖSZÖNÖM, de az mégsem lenne elegendő kifejezni mindazt, amit legbelül érez.
Ez a lány ÉN vagyok! Hálás vagyok minden egyes olvasómnak, mert tudom, hogy nélkületek nem tartanék ott, ahol! És legfőképpen hálás vagyok Crazy_Curly-nek, aki folyamatosan támogat és finoman - néha nem is olyan finoman :D - lökdös a z álmaim felé. 
Köszönöm, hogy vagytok!
Ölel titeket, wannabe_writergirl! xx 

4 megjegyzés:

  1. szia:) bocsi, hogy ide irok csak telefonon vagyok. Blogcseret szeretnek kerni. kerlek nalam valaszolj.: http://nothing-lasts-forever-midnightred.blogspot.hu/

    puszi, Daniella xx

    VálaszTörlés
  2. Jujjdejó ((: Már fél év eltelt? :O :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nekem sem sikerült felfognom...hihetetlen... :'))

      Törlés