2013. október 25., péntek

Story of my life

Sziasztok, drágák! ♥
Hogy tetszett az új dal??? Én oda meg vissza vagyok tőle!!! Rongyosra fogom hallgatni!! *-*


Ó és még valami: találtam egy csodaszép videót, én sírtam rajta:"Ez annak a története, hogy hogyan forgatta fel öt vadidegen az életemet. Egyet kell értenem azzal, hogy beleszeretni valakibe, akivel sosem találkoztál nagy butaság, de szerelembe esni velük nem az ÉN döntésem volt. Csak megtörtént. Egy nap rájöttem, hogy az Ő mosolyuk a legtökéletesebb, a szemük a legszebb árnyalatú. Rájöttem arra, hogy amikor ŐK boldogok, én is az vagyok, és arra is, hogy megtennék bármit, hogy boldoggá tegyem őket. Anélkül is szeretném ŐKET, hogy viszontszeretnének.
Mindig elgondolkozom, hogy mi fut át az agyukon elalvás előtt, mi a kedvenc helyük, vagy miről álmodnak. Elmerengek azon, hogyan szeretik reggel a kávét és mit gondolnak, amikor a csillagokat nézik. De igazán azon filózok, hogy miért lopták be magukat a szívembe, helyet sem hagyva nekem. Olyan emberek lettek, akik mellett eltörpül az összes többi. Fontosak nekem. Az én kis mennyországom ebben a kicseszett világban. Hülyén hangzik. Tudom. De nem várom el, hogy a világ megértsen, mert igazából... én sem értem magam. Ők mutatnak kiutat a rossz dolgokból és akkor is mellettem vannak, amikor valami nagyon jó történik. Próbálok rájönni, hogy mit is érzek irántuk pontosan. Azt mondanám, szerelem pedig tudom, hogy ez több annál, valami magasabb szintű boldogság.
Amikor a körülöttem lévő fiúkra nézek, nem látok semmit. Amikor ŐKET nézem, magát a világot látom. Az összes ember közül, aki ellophatta volna a szívem miért pont ŐK voltak azok? Bennük találtam meg azt, amit másokban nem. Senki sem tökéletes, de az én szememben ŐK azok. Imádom a szemüket, ahogy felderülnek, amikor nevetnek. Szeretem, hogy törődnek velem, még ha ez nem is az a fajta törődés, amire vágyom. Imádom, hogy megnevettetnek mindennel, amit mondanak, mert annyira viccesek. És szeretem, hogy bíznak bennem, még úgy is, hogy ők nem tudják, hogy én is ezt teszem. 
A semmiből tűntek fel és megváltoztatták az életemet. Lehet, hogy buta dolognak tartod, lehet, hogy megértesz: de az Életem Története nem lenne teljes, ha nem értük lenne."

Szerintem nincs egyedül a videó készítője... :') ♥

Puszi, további szép napot ♥ - W.

Ui.: továbbra is várjuk a szavazatokat (a chat felett) ;) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése