2013. december 8., vasárnap

Frozen

Sziasztok! :)
Ma a barátnőimmel moziban voltunk és megnéztük a Frozent. Szigorúan 6 (!!) éven felülieknek...végül is 18 évesen tökéletesen beleestünk ebbe a kategóriába! Na, de nem is ez a lényeg! :D Gondoltam, tartok róla egy kis élménybeszámolót. ;) 
Először a trailer:

108 perc tömör cukiság, megspékelve egy kis varázslattal, rengeteg viccel és némi szerelemmel, na meg persze a végén az elmaradhatatlan Disney tanulsággal. Egyszerűen imádni való és kihagyhatatlan téli mozi, főleg, ha az embernek kis tesója van (ha ő fele annyira élvezi, mint mi, akkor már nyert ügyetek van!!). A mozi megtelt kisgyerekekkel és a szüleikkel, meg néhány elvetemült tinivel, de senki sem unatkozott. Minden korosztály megtalálta benne a maga kis "csodáját". És persze a gyerekszáj hallgatása a film közben elhanyagolhatatlan tényező! A végén, amikor a gonosz elnyerte a "méltó büntetését" egy kisfiú bekiabált:
"Na végre! Megérdemelted, te pojáca!"
Én mindenkinek csak ajánlani tudom!!! :)) 

Puszi ♥ - W.
További szép vasárnapot! :)

2 megjegyzés:

  1. I'M READY!!! :DDD Én is meg akarom nézni!... *-*
    Egyébként Sziaa! ♥
    Hűűű! Elolvastam a részeket, amiket nem láttam még!... :) És imádtam mindegyiket! Nem tudom, hogy Dasey-ről hogy és mit gondoljak, hogy Ő a hiperaktív csajszi, aki Niall barátnője lesz, vagy a gonosz sárkány, aki Harry-re pályázik!... ;) Nem tudooom!
    Minden esetre baromi jó a blog és ne is gondolj arra, hogy csak az olvassa, aki nyomot hagy maga után!.... :)
    Millió puszi és egy nagy maroknyi kitartás! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Brooke, drága! ♥
      Majd meséld el, hogy tetszett! ;)
      Ez egyelőre még maradjon az én titkom! ;) És köszönöm a támogatást, nagyon sokat jelent!! ♥
      Puszillak!!! :*

      Törlés