2014. június 22., vasárnap

Visszatértem - most már tényleg!

Sziasztok! 

Szeretném elmondani, hogy mennyire sajnálom, hogy ilyen hosszú időre eltűntem. Kemény hetek/hónapok vannak mögöttem, sok minden történt velem, ami miatt képtelen voltam írni. Először csak arra fogtam, hogy fáradt vagyok, a tanév vége kizsigerel, majd megpróbálom másnap, ha lesz egy kis energiám, de nem ment. Ezek után fokozatosan olyan hatalmas, látszólag áttörhetetlen gát emelkedett bennem, amit féltem, hogy képtelen leszek áttörni, rettegtem, hogy már nem leszek képes írni. Idő közben rájöttem, hogy először a saját démonjaimmal kell megküzdenem ahhoz, hogy írhassak másokéról, úgy tűnik, sikerült, és most újra itt vagyok köztetek.
Bevallom, iszonyatosan sok álmatlan éjszakát okozott nekem a blogger-világba való visszatérés gondolata, fogalmam sem volt, hogy van-e itt keresnivalóm, de aztán összeszedtem minden bátorságomat és nekiálltam egy újabb fejezetnek, aztán még egynek, és még egynek, végre ismét úgy éreztem, hogy teljes az életem. Ma pedig elhatároztam, hogy hosszas hallgatás után bepötyögöm ezt a kis szösszenetet és adok némi életjelet magamról a holnapi vadonatúj fejezet előtt.
Úgy érzem, tartozok nektek annyival, hogy megtartom a Theatre Love Affair hetet, így június 23. és 29. között napi bejegyzéseket találtok majd a blogon tőlem.
További kellemes vasárnap délutánt, és nyári szünetet kívánok!
Holnap jelentkezem!
Mindenkit ölel, wannabe_writergirl xx ♥ 

2 megjegyzés: